Στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels το Cape Kitries Apartments

Το συγκρότημα κατοικιών με θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο αποτελεί την έβδομη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels, στην Πελοπόννησο

Η αλυσίδα Boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels, επεκτείνεται και προσθέτει στο δυναμικό της έναν ακόμα χώρο στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της το Cape Kitries, ένα συγκρότημα τριών κατοικιών με  μοναδική θέα στη θάλασσα. Το νέο συγκρότημά βρίσκεται στο γραφικό ψαροχώρι των Κιτριών, πολύ κοντά στην πόλη της Καλαμάτας.

Το κατάλυμα εκτείνεται σε τρία επίπεδα ανάμεσα σε ολάνθιστους κήπους, ενώ διαθέτει ιδιωτική παραλία. Αποτελείται από  τρία πολυτελή και ανεξάρτητα διαμερίσματα, που διαθέτουν υπέροχη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο, φημισμένο για τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματά του. 

Τα διαμερίσματα είναι ευρύχωρα και πλήρως αυτόνομα και κάθε ένα μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Διαθέτουν όλα  ιδιωτικές, άνετες βεράντες και είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις όπως κεντρική μονάδα αθόρυβου κλιματισμού και ελεύθερη πρόσβαση στο internet. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην πισίνα του συγκροτήματος ή να επισκεφθούν τη  ιδιωτική παραλία, προσβάσιμη από μια σκάλα, που  οδηγεί σε ένα καταπράσινο, ειδυλλιακό περιβάλλον.

Η γεωγραφική θέση του συγκροτήματος κατοικιών Cape Kitries, την κάνουν ιδανική για ημερήσιες εκδρομές και περιηγήσεις στις γύρω περιοχές. Το ψαροχώρι των Κιτριών απέχει 12χλμ από την Καλαμάτα και ενδείκνυται για τη φιλοξενία οικογενειών. Η φυσική παραλία του χωριού περιβάλλεται από καταπράσινες πλαγιές, ενώ τα ταβερνάκια σερβίρουν φρέσκο ψάρι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

Ιδανική επιλογή για διακοπές μακράς
διαρκείας, αλλά και ολιγοήμερες  αποδράσεις

Το Cape Kitries είναι ιδανικό για διακοπές μακράς διάρκειας αλλά και για ολιγοήμερες  αποδράσεις, καθώς το ταξίδι από την Αθήνα με το αυτοκίνητο διαρκεί λιγότερο από 2:30 ώρες, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας απέχει μόνο 25 λεπτά.

Σημειώνεται, τέλος, πως τα Aria Hotels ακολουθούν αυστηρά όλους τους απαραίτητους κανονισμούς ασφαλείας και υγιεινής, καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων αρχών, διασφαλίζοντας μια ξέγνοιαστη εμπειρία φιλοξενίας για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ