H Heineken “τρολάρει” την European Super League

Η ολλανδική ζυθοποιία τάχθηκε κατά της νέας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και με έξυπνο χιούμορ στηλίτευσε τους εμπνευστές της κλειστής λίγκας

Λίγο περισσότερο από 48 ώρες μετά την ανακοίνωση της «γέννησής» της, η ευρωπαϊκή Super League κατέρρευσε. Μετά την παραίτηση των έξι αγγλικών, επιβεβαιώθηκε σήμερα με ανακοίνωση η αποχώρηση της Ίντερ(«Δεν ενδιαφερόμαστε πλέον για το πρότζεκτ»), ενώ το μεσημέρι ήταν η σειρά της Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγο μετά έφτασαν, ως επιβεβαίωση της κατάρρευσης, οι δηλώσεις του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

«Το πρότζεκτ της Super League δεν υπάρχει πλέον χωρίς αγγλικούς συλλόγους. Παραμένω πεπεισμένος για την ομορφιά του σχεδίου» παραδέχθηκε στο France Presse.

Με αφορμή το σάλο των τελευταίων ημερών στον χώρο του ποδοσφαίρου, η ολλανδική ζυθοποιία Heineken δεν έχασε ευκαιρία για μια έξυπνη ανάρτηση και με περίσσιο χιούμορ περιέγραψε με τον πιο ακριβή τρόπο την "παράνοια" του βραχύβιου εγχειρήματος. "Μην ξεκινάτε πρωταθλήματα όταν πίνετε - Απολαύστε Υπεύθυνα" αναφέρει η περιπαικτική φωτογραφία που ανήρτησε η Heineken στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter με hashtag #bettertogether ("καλύτερα μαζί"), παραφράζοντας το γνωστό μότο για την ασφαλή οδήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη νέα χιουμοριστικής της ανάρτηση, η ζυθοποιία δηλώνει και επίσημα την αφοσίωσή της στο θεσμό του Champions League στον οποίο και αποτελεί μέγα χορηγό από το 1994, με το brand της να είναι άμεσα συνυφασμένο με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.