Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών: Έκκληση για την ανέγερση της Στέγης “Αριάδνη”

Χάρη στην υποστήριξη του κόσμου, τον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, συνεχίζει για όλον τον Ιούλιο τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να χτιστεί το συντομότερο δυνατόν η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 9 ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία.

Χάρη στην υποστήριξη του κόσμου, τον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης. Τώρα, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα χρήματα, στέλνοντας ένα απλό SMS με τη λέξη “ΣΤΕΓΗ” στο 19 805.

“Η ίδρυση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως η ΣΤΕΓΗ “ΑΡΙΑΔΝΗ”, είναι μια από τις πιο επείγουσες ανάγκες αυτής της εποχής και κατ’ επέκταση η απόλυτη προτεραιότητά μας,  καθώς πολλοί ενήλικες με βαριά κινητική αναπηρία βρίσκονται με υπερήλικες γονείς που δεν είναι πια σε θέση να τους φροντίσουν στο σπίτι” αναφέρει η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών σε σχετική της ανακοίνωση καλώντας όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στην περάτωση του έργου.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να βοηθήσει τους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα. Για αναλυτικότερες να μάθετε περισσότερα για το σωματείο και το έργο του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή www.eps-ath.gr. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ