Thank God It’s Public and Creative!

To Public μας σκέφτεται, προλαμβάνει τις ανάγκες μας και φροντίζει για το well-being μας!

«Και τώρα τι κάνουμε;», αναφώνησαν τα μέλη της μέσης Ελληνικής οικογένειας σε ολόκληρη την Επικράτεια, στο άκουσμα της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της κίνησης.

«Πως θα περάσουν οι ημέρες; Με ποιο τρόπο δεν θα μας φανεί… βουνό ο αναγκαστικός περιορισμός εντός του σπιτιού; Υπάρχουν δραστηριότητες που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε δημιουργικά τον (πολύ) ελεύθερο χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας; Πως μπορούμε να εμπλουτίσουμε την καθημερινότητά μας; Τόσο την δική μας όσο και των παιδιών;». Τα ερωτήματα αυτονόητα και τόσο ρεαλιστικά. Το δύσκολο ανάγεται στις απαντήσεις. Γιατί, αλήθεια, είτε δεν υπάρχουν ή είναι εξαιρετικά δυσεύρετες.

Κι όμως, η αλυσίδα καταστημάτων Public έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Μάλλον, προσέγγιση για την ακρίβεια. Κάτι που φρόντισε να το συγκεντρώσει και μορφοποιήσει σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα νέας πνοής, με τον χαρακτηριστικό τίτλο: menoumespiti.public.gr

Πρόκειται για έναν πλούσιο σε περιεχόμενο οδηγό… επιβίωσης στο σπίτι! Στο menoumespiti.public.gr θα βρείτε συμβουλές και προτάσεις για μια ευρεία γκάμα από θεματικές και δραστηριότητες: Από το παιχνίδι, το διάβασμα και την μαγειρική, μέχρι την επικοινωνία, την εργασία, την ψυχαγωγία και την χαλάρωση. Η δημιουργική απασχόληση στο σπίτι, στο απώγειό της!

Με περιεχόμενο σε κάθε δυνατή μορφή και για κάθε γούστο: Θέλετε άρθρα; Υπάρχουν! Θέλετε βίντεο; Κι από αυτά, υπάρχουν! Ψάχνετε εξειδικευμένες προτάσεις από ειδικούς; Εξυπακούεται πως θα τις βρείτε στο menoumespiti.public.gr!

Θέλετε να πληροφορηθείτε πως γυμναζόμαστε στο σπίτι; Στο menoumespiti.public.gr θα βρείτε «ψαγμένα» tips προπόνησης αξιοποιώντας τα κατάλληλα Gadgets.

Έχετε την διάθεση να περάσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας; Στο menoumespiti.public.gr θα βρείτε αναρίθμητους τίτλους βιβλίων, κάθε θεματικής κατηγορίας και ενδιαφέροντος.

Μήπως αναζητάτε τρόπους να προσθέσετε το παιχνίδι με τα παιδιά στην καθημερινή σας πρακτική; Στο menoumespiti.public.gr υπάρχει πλούτος συμβουλών σχετικά με το πώς μπορείτε να μοιράσετε παραγωγικά τον χρόνο των παιδιών μεταξύ διαβάσματος και παιχνιδιού.

Η αναγκαιότητα της τηλε-εργασίας είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Άραγε, διαθέτετε τον απαιτούμενο τεχνολογικό εξοπλισμό; Πως θα κάνετε πιο αποδοτική την καθημερινή εργασία σας; Σας ενδιαφέρει η ταχύτητα και η ακρίβεια; Στο menoumespiti.public.gr θα βρείτε προτάσεις ώστε να είστε πάντοτε on-tech και in-work!

Α, το περιεχόμενο είναι δυναμικό, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, καλύπτοντας κάθε πιθανή απαίτηση και ενδιαφέρον, και μη. Μάλιστα, οι εμπνευστές της αναφέρουν πως σύντομα η πλατφόρμα θα φιλοξενήσει ζωντανές συνεντεύξεις με συγγραφείς, δημιουργούς, ψυχολόγους, ηθοποιούς, εκδότες και, και, και… Πάντοτε καινοτόμα, με δημιουργική ματιά, ξεχωριστό ενδιαφέρον και με απώτερο σκοπό να κάνουν την παραμονή μας στο σπίτι μια εύκολη, διασκεδαστική όσο και μορφωτική διαδικασία.

«Ευτυχώς που υπάρχουν τα Public, φώναξε ασυναίσθητα και με χαρά ολόκληρη η οικογένεια.

Κυρίως που μας σκέφτεται, προλαμβάνει τις ανάγκες μας και φροντίζει για το well-being μας!

Thank God It’s Public and Creative!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ