Συλλήψεις στα Ιωάννινα για συμπλοκή χούλιγκαν – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας 30χρονος

Τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, ένας σε ΜΕΘ.

Σε 8 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, χθες το απόγευμα στην περιοχή Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων. Τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι ηλικίας 19 έως 30 ετών, οι 4 από τους οποίους κατέληξαν στο Νοσοκομείο. Δύο άτομα νοσηλεύονται φρουρούμενα. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας ενός 30χρονου ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμη 3 εμπλεκόμενοι, που αναζητούνται από την Αστυνομία.

Και οι 8 συλληφθέντες κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του Νόμου για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, ενώ οι 4 από αυτούς και για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα .Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή, βρέθηκαν μεταλλικός σωλήνας, μήκος 14 εκατοστών, πλαστικό πώμα πυρσού, κουκούλα «full-face» , ενώ κατασχέθηκαν 3 αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ