Τη Ρόδο επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας – Ενημέρωση για την πορεία των εμβολιασμών

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στην Κοινότητα των Καλυθιών

Στη Ρόδο βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί, αλλά και γενικότερα για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Ο κ. Κικίλιας επισκέφθηκε το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Ρόδου στην Κοινότητα των Καλυθιών, όπου ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα λειτουργίας του αλλά και την πορεία των εμβολιασμών. Τον υπουργό Υγείας συνοδεύουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάνος Κόνσολας, Βασίλης Υψηλάντης και Μίκα Ιατρίδη, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Κικίλιας τόνισε την ανάγκη να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος για να αποκτήσουμε το συντομότερο τείχος ανοσίας και για να υπάρξουν ανάλογα οφέλη στην τουριστική κίνηση. Σε ανάλογες δηλώσεις προέβησαν και οι βουλευτές, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία αποφάσισε να προβεί σε καμπάνια ενημέρωσης για τους εμβολιασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ