Efood market: Επεκτείνεται σε νέες περιοχές της Αττικής

Η λίστα των περιοχών εξυπηρέτησης ανανεώνεται καθημερινά, με στόχο να προσφέρει σύντομα πλήρη κάλυψη σε όλη την Αττική

Το efood συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη στην Αττική επεκτείνοντας τη λειτουργία της υπηρεσίας efood market σε νέες περιοχές. Η νέα υπηρεσία ξεκίνησε πιλοτικά από την Αγία Παρασκευή, ενώ μόλις σε μια εβδομάδα καλύπτει πλέον τις περιοχές Πεύκη, Δάφνη και Κολωνό, διευρύνοντας την εμβέλεια εξυπηρέτησης στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα Βόρεια Προάστια.

Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 1.000+ προϊόντα, από σνακ και είδη περιπτέρου μέχρι φρέσκα φρούτα, λαχανικά και γαλακτοκομικά, και να τα παραλάβουν σε 25 λεπτά. Η λίστα των περιοχών εξυπηρέτησης ανανεώνεται καθημερινά, με στόχο να προσφέρει σύντομα πλήρη κάλυψη σε όλη την Αττική, ενώ επόμενοι σταθμοί είναι το Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι.

Υπενθυμίζεται ότι στην προσπάθειά του να κατακτήσει την αγορά του delivery, η οποία λόγω της πανδημίας είναι πλέον στο απόγειό της, το efood έχει προσθέσει το τελευταίο διάστημα σημαντικές νέες δυνατότητες. Το 2020 η εταιρεία πρόσθεσε φωτογραφίες στα καταστήματα, περισσότερες κατηγορίες (supermarket, ζαχαροπλαστεία, κάβες, φούρνοι), ακόμα περισσότερες premium επιλογές εστιατορίων των οποίων τη διανομή αναλαμβάνει ο στόλος του efood #deliveredbyefood, αλλά και διανομή χωρίς επαφή, ηλεκτρονικό tip σε διανομέα και παρακολούθηση παραγγελίας.

Για όλα αυτά, στην αρχή της νέας χρονιάς, η εφαρμογή βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού Google Play Store, ξεπερνώντας εφαρμογές παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το TikTok, το Netflix και το Zoom.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ