Ο γάμος στην Κοζάνη “μοίρασε” κορωνοϊό αντί για μπομπονιέρες

Η εξέλιξη αυτή προσθέτει επιπλέον φόρτο στις υγειονομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τόσο στα αστικά κέντρα όσο και γύρω από αυτά. 

Ένας γάμος στην Κοζάνη ήταν ο “υπαίτιος” για την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στο νομό, με 22 νέα περιστατικά το τελευταίο 24ωρο. 

Ο γάμος έγινε γύρω στις 15 Αυγούστου στο Βόιο Κοζάνης και όπως δείχνουν οι εξελίξεις σε αυτόν δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και αποστάσεων, με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν τα κρούσματα. Η εξέλιξη αυτή προσθέτει επιπλέον φόρτο στις υγειονομικές αρχές της περιοχής, οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τόσο στα αστικά κέντρα όσο και γύρω από αυτά. 

Στα θετικά νέα η πτώση των κρουσμάτων χθες στη χώρα, με “μόλις” 170 νέα κρούσματα από τα οποία τα 36 ήταν “εισαγόμενα”. Από τα 134 εγχώρια, τα 18 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας, ενώ 14 με επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Στην Αττική καταγράφηκαν 51 νέα κρούσματα ενώ στη Θεσσαλονίκη 18.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ