Joker: Το πότισε το γκαζόν ο mega-manager σήμερα;

Δικαιολογίες πολλές (για την καθυστέρηση) αλλά η αλήθεια είναι (πικρή) πως το project (το mega) έχει κολλήσει! Για αυτό και προεκλογικά έχει εξαφανιστεί!

Οι ανακοινώσεις πολλές! Ακόμη και για το αν ο «spokesman» πότισε το γκαζόν! Έλεος κάπου όμως! Αυτό δεν είναι επιχειρηματικότητα! Ούτε και management για το οποίο θα πρέπει να είναι κανείς υπερήφανος!

Αλλά το project (ένα είναι το project) φαίνεται πως κολλάει και χρειάζεται «λάδι» για να ξεκολλήσει και να μπει (ξανά) στις ράγες!

Τι και αν τον / τους «σπρώχνουν» όλοι… το mega project φαίνεται πως κολλάει και για αυτό όλοι (όλοι;) βρίσκονται προς αναζήτηση νέου (νέου;) μετόχου (μετόχου;) μπας και το θέμα ξεκολλήσει (ξεκολλήσει;) και τελικά καταφέρει να μπει σε μια ρότα που θα έχει συγκεκριμένο ορίζοντα (εδώ γελάνε)!

Σήμερα όλα μοιάζουν μάλλον (μάλλον;) θολά. Κανείς δεν ξέρει αν το έργο (έργο;) θα είναι έτοιμο (έτοιμο;) εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχουν ανακοινωθεί (πριν από πολύ… καιρό). Για αυτό εξάλλου και προεκλογικά έχει εξαφανιστεί (από όλους)!

Πάρκα… δραστηριότητες… happenings είναι όλα ΟΚ! Αλλά ένα τούβλο (που λέγανε και οι παλαιοί οι εργολάβοι) δεν έχει μπει ακόμη!

Από την άλλη βέβαια θα μου πει κάποιος… κάτσε ρε Joker… ξέρεις πόσο έχουν τα τούβλα (λέμε τώρα) σήμερα;

Ναι… θα πως εγώ! Αλλά εγώ ένας απλό γραφιάς είμαι δεν είμαι mega – manager!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ