Joker: Τα «παλικάρια» του Δημάρχου της Αθήνας!

Λεπτό δεν μπορεί κάποιος να αργήσει, στην περίπτωση που έχει σταθμεύει το όχημα του σε κάποια ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης στην Αθήνα! Οι αδέκαστοι «μπάτσοι» της Δημοτικής Αστυνομίας θα είναι εκεί και θα καταγράψουν την παράβαση! Οι ίδιοι επίσης φαίνεται πως κυκλοφορούν με μέτρο και «κόβουν» 40άρια λες και είναι «τάλιρα».

Πληθαίνουν τα παράπονα με τον τρόπο που τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, του Δήμου Αθηναίων, συμπεριφέρονται στους πολίτες – επισκέπτες της πόλης, καθώς από τη μια εμφανίζονται «αδέκαστοι» σε κάποιες περιοχές – γειτονιές της πόλης (συγκεκριμένες ώρες φυσικά), ενώ την ίδια στιγμή δεν «τολμούν» καν να πατήσουν το πόδι τους κάποιες άλλες περιοχές – γειτονιές της πρωτεύουσας!

Ενώ λοιπόν στο ιστορικό κέντρο, αλλά και στην περιοχή του Κολωνακίου – Λυκαβηττού «γράφουν» κλήσεις όλο το 24ώρο στην διπλανή ακριβώς περιοχή, τα Εξάρχεια ντε, δεν «τολμούν» να πατήσουν καν το πόδι τους! Μια βόλτα, από τον καθένα από εμάς, είναι αρκετή για να διαπιστώσει πως στην περιοχή των Εξαρχείων (όχι πέριξ αυτών)  δεν υπάρχει καμία σήμανση ελεγχόμενης στάθμευσης, ούτε για τους επισκέπτες, ούτε για του κατοίκους που έχουν επιλέξει τη συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνα για να ζήσουν!

Την ίδια στιγμή η σήμανση έχει απλώσει τα «δίχτυα» της έως και τα Ιλίσια, στα Εξάρχεια όμως δεν υπάρχει ούτε για δείγμα!

Αστεία τουλάχιστον πράγματα ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως την ίδια ώρα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπολειτουργούν, ενώ τα πάρκινγκ στο ιστορικό κέντρο (και όχι μόνο) είναι πάντοτε γεμάτα και η εύρεση κάποιας ελεύθερης στάθμευσης είναι από μόνο της, ως γεγονός, κάτι μάλλον φανταστικό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ