Joker: Ο καημένος ο ΣΥΡΙΖΑ

Δυστυχώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ξεχνούν ή μάλλον θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το γεγονός πως κυβέρνησαν την χώρα για πέντε ολόκληρα χρόνια.

Καταρχήν θα πρέπει όλοι να συμφωνήσουμε στο αυτονόητο. Πως το κράτος έχει συνέχεια και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ως κάτι γραμμικό.

Αυτή όμως την εξέλιξη φαίνεται πως δεν θέλουν να καταλάβουν / κατανοήσουν τα στελέχη της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα οποία θέλουν να μας λοβοτομήσουν για να ξεχάσουμε πως κυβέρνησαν τη χώρα αυτή από το 2015 έως και το 2019.

Στην περίοδο λοιπόν της παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσιπρα η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ προχώρησε στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με υπουργό τον «εξαφανισμένο» σήμερα Χρήστο Σπίρτζη. Το ημερολόγιο τότε έγραφε 14 Σεπτεμβρίου 2017!

Σήμερα λοιπόν τα στελέχη, τα κορυφαία και προβεβλημένα, λένε (δημόσια) πως αυτοί δεν ήθελαν αλλά τους πίεσε η Τρόικα. Ξέρετε, εκείνη η Τρόικα που μετονομάσαμε σε Θεσμούς και θα τη διώχναμε κλωτσηδόν από τη χώρα! Αλήθεια τώρα;

Στο μεταξύ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσυρε την χώρα στο τρίτο (και αχρείαστο) Μνημόνιο για να μας κουνάνε σήμερα το δάχτυλο! Έλεος κάπου όμως!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ