Joker: Γιατί δεν μιλάμε;

Το 2015, ως αποτέλεσμα της «ΠΦΑ», συμφωνίες επιχειρηματικές χάλασαν, περιουσίες χάθηκαν, άνθρωποι καταστράφηκαν, όπως επίσης και οικογένειες! Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με δεδομένα;

Πληθαίνουν οι αναφορές των επιχειρηματιών, αλλά και των στελεχών των επιχειρήσεων στην περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα την περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης (γνωστής και ως «Πρώτη Φορά Αριστερά» ή απλά «ΠΦΑ» δηλαδή) οι οποίοι αναφέρονται στα…κακώς κείμενα της περιόδου εκείνης.

Συμφωνίες επιχειρηματικές χάλασαν, περιουσίες χάθηκαν, άνθρωποι καταστράφηκαν, όπως επίσης και οικογένειες. Και όλα αυτά για ένα καπρίτσιο. Ένα καπρίτσιο μια εμμονικής ομάδας ανθρώπων που πίστεψαν πως όλος ο κόσμος θα χόρευε στους ρυθμούς που θα τους βαρούσαν οι Έλληνες παλαμάκια. Έλα όμως που αυτό τελικά δεν ίσχυσε ποτέ!

Εντάξει, μπορώ να καταλάβω πως η περίοδος τότε δεν βοηθούσε για να μιλήσει κάποιος και ειδικά αν αυτός ο κάποιος ήταν επιχειρηματίας, αλλά τώρα, μετά από τόσα χρόνια, γιατί δεν μιλούν!

Γιατί δεν λένε τι αντιμετώπισαν, γιατί δεν λένε πόσο πίσω πήγαν όλα, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να το παίξουν «επαναστάτες» εκ τους ασφαλούς;

Οι ευθύνες μεγάλες. Ειδικά στις περιπτώσεις εκείνες που κανείς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και να λογοδοτήσει κάπου. Εκτός φυσικά αν έχει!

Οι καιροί είναι…πονηροί και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έτοιμη να παίξει «μπάλα» στο ίδιο γήπεδο, όπως το 2015. Να «μιλήσει» στον θυμό του μέσου ψηφοφόρου και να του «κλέψει» την ψήφο, αλλά οι πολίτες πρέπει να έχουν όλη την πληροφορία, όχι μόνο για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για όλα τα κόμματα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ