Η γυναίκα-πειρασμός με τα πλήθη θαυμαστών και τα ρεκόρ στις… γκάφες προκαλεί αναστάτωση!

Το καλλίγραμμο στέλεχος με την εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε άνω-κάτω γνωστή εταιρεία που διακρίνεται στον τομέα των τυχερών παιγνίων εξαιτίας ύποπτων συμπτωμάτων για κορωνοϊό που οδήγησε περιέργους αρκετούς συναδέλφους τους σε εξετάσεις για διάφορα… ιογενή νοσήματα.

Μεγάλο θέμα έγινε πριν από λίγες ημέρες στα γραφεία εταιρείας που διακρίνεται στον τομέα των τυχερών παιγνίων με αφορμή τις πληροφορίες σχετικά με την απουσία καλλίγραμμου υψηλόβαθμου στελέχους με εντυπωσιακή εμφάνιση και….ιδιαίτερη ευχέρεια στην επικοινωνία και το μάρκετινγκ. Αρχικά οι φήμες ανέφεραν ότι είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα που θύμιζαν την “κλινική εικόνα” κορωνοϊού, όπως βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, καταρροή, μυϊκούς πόνους και ατονία.

Έτσι, η σύντομη απουσία εξελίχθηκε σιωπηλά σε μικρής διάρκειας άδεια χωρίς να υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση του προσωπικού. Ειδικά των εργαζομένων που είχαν καθημερινή συνεργασία μαζί της και συμμετείχαν σε συσκέψεις και συζητήσεις θεμάτων της εταιρείας.  

Μετά από 2-3 ημέρες οι φήμες στην εταιρεία έλεγαν πως είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό και είχε βρεθεί θετική, με αποτέλεσμα όλοι να διερωτώνται αν είχε κολλήσει και κάποιος άλλος υπάλληλος.  

Εκείνη την εβδομάδα υπάλληλοι και στελέχη συζητούσαν για την εμφάνιση συμπτωμάτων και την πρόθεσή τους να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού χαμηλόφωνα και πολλές φορές μέσω κλήσεων σε κινητά παρότι τα γραφεία τους απείχαν μερικά…μέτρα!

Όπως μαθαίνει ο Joker του emea, οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν καθώς αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη – και μέλη της διοίκησης – έσπευσαν να κάνουν πρώτα rapid test και στην συνέχεια μοριακά τεστ για την επιβεβαίωση του τελικού αποτελέσματος. Ακόμα και ο CEO λέγεται ότι έκανε διπλό τεστ την ημέρα “που είχε σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού εκτός γραφείου”.  Και τουλάχιστον δυο εκ των υπαλλήλων βρέθηκαν επίσης θετικοί, χωρίς όμως να έχουν συμπτώματα, εκτός από… δέκατα και αρκετό άγχος από την ανάγνωση των αποτελεσμάτων των τεστ. 

Το θέμα όμως δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς ξεκίνησαν οι φήμες για την διεξαγωγή τεστ και από τις συζύγους στελεχών και διοικητικών  υπαλλήλων, χωρίς όμως να υπάρξει μια επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση προς το προσωπικό ή τουλάχιστον από τον CEO, για τον οποίο πολλοί εργαζόμενοι της εταιρείας δεν έχουν και τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο για τις ικανότητές του αλλά και για τον χαρακτήρα του. 

Αν αληθεύουν όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες, που τα αιτήματα για τηλεργασία έχουν πολλαπλασιαστεί – όπως και οι αιτήσεις για την χρήση υπολοίπου κανονικής αδείας – αρκετοί από τους παλαιούς εργαζόμενους λένε πως υπάρχουν αρκετά θετικά κρούσματα αλλά οι περισσότεροι το κρύβουν τόσο στο εργασιακό όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Βλέπεται το συγκεκριμένο στέλεχος με την πολυεθνική φήμη και την πληθωρική παρουσία, είχε πολλούς “φανατικούς θαυμαστές” εντός της εταιρείες παρά την έφεση στις “γκάφες” (κατά άλλους,  λάθη) με σημαντικό κόστος για το ταμείο της εταιρείας.

Και κατά ένα περίεργο λόγο είχε πάντοτε την… κατανόηση  των προϊσταμένων, την κάλυψη  διευθυντικών στελεχών και την στήριξη της διοίκησης, όπως λένε οι συνάδελφοί της που γνωρίζουν καλύτερα πρόσωπα και – συγκεκριμένες – καταστάσεις.  Οι ίδιοι λένε μάλιστα πως ορισμένα από τα πλέον ακριβοπληρωμένα στελέχη της εταιρείας, κανονικά – μαζί με το τεστ κορωνοϊού- θα έπρεπε να κάνουν και άλλα εργαστηριακά τεστ και  εξετάσεις για άλλα νοσήματα. Κατά προτεραιότητα, ιογενή και επίκτητα! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ