Η Revolut λανσάρει εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς μηνιαία συνδρομή

Οι λογαριασμοί έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίξουν μια νέα γενιά φιλόδοξων νεοϊδρυόμενων εταιρειών που θέλουν να ξεκινήσουν τοπικές και παγκόσμιες δραστηριότητες, επιτρέποντάς τους να επεκταθούν και να λειτουργούν γρήγορα σε διαφορετικές αγορές.

H Revolut for Business προανήγγειλε επίσης αλλαγές στη δομή τιμολόγησης των σχεδίων, εισάγοντας ένα προσαρμόσιμο μοντέλο που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και καλύτερη τιμολόγηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος των επιχειρήσεων. Οι πελάτες της Revolut for Business θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τα χαρακτηριστικά του σχεδίου τους ανάλογα με τις επιχειρηματικές τους ανάγκες και να αναμορφώσουν το πλάνο τους ανά πάσα στιγμή.

Σχολιάζοντας την έναρξη των νέων σχεδίων, ο James Gibson, Product Owner της Revolut for Business δήλωσε: «Καταλαβαίνουμε από πρώτο χέρι πόσο απογοητευτικό μπορεί να είναι για φιλόδοξες επιχειρήσεις να λάβουν την υποστήριξη που χρειάζονται για να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην επιτυχία. Χρησιμοποιώντας τη δική μας εμπειρία, έχουμε αναπτύξει μια ολοκαίνουργια δωρεάν προσφορά η οποία θα εξοικονομήσει στους πελάτες μας χρόνο και χρήμα και θα τους δώσει την ευελιξία και τον έλεγχο που χρειάζονται για να λειτουργήσουν τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επιχειρήσεις είναι η καρδιά της οικονομίας και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τις υποστηρίξουμε».

Σύμφωνα με τη Revolut, οι βελτιώσεις των λογαριασμών έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των σημερινών επιχειρηματιών για τους οποίους το διασυνοριακό εμπόριο και η επέκταση είναι εξαιρετικά σημαντικά.

H Revolut for Business προσφέρει:
  • Άμεση δημιουργία λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων. 
  • Έκδοση φυσικών και εικονικών εταιρικών καρτών.
  • Τραπεζικές μεταφορές σε 28 νομίσματα για την πληρωμή των προμηθευτών ή των εργαζομένων στο εξωτερικό χωρίς συναλλαγματικές χρεώσεις.
  • Προσθήκη νέων μελών ή λογιστών στον λογαριασμό
  • Δυνατότητα ορισμού δικαιωμάτων και έγκρισης πληρωμών
  • Ενσωμάτωση δημοφιλών εφαρμογών όπως το Slack, το Xero, το FreeAgent και το Zapier.
  • Δημιουργία μεγάλων, προγραμματισμένων και άλλων πολύπλοκων πληρωμών καθώς και αυτοματοποιημένων πληρωμών μέσω ενός API.
  • Πρόσβαση σε 24/7 υποστήριξη πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ