Η Revolut γιορτάζει το Pride και λανσάρει κάρτες ουράνιου τόξου

 Οι νέες κάρτες ουράνιου τόξου θα είναι δωρεάν και θα είναι διαθέσιμες για τους πρώτους 30.000 χρήστες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το λανσάρισμα της νέας κάρτας ουράνιου τόξου της Revolut, που θα λειτουργεί ακριβώς όπως και οι άλλες κάρτες της, σηματοδοτεί το πρώτο βήμα στα σχέδια της εταιρείας να συνεργαστεί στενότερα με σημαντικούς κοινωνικούς φορείς.

“Σήμερα οι πελάτες απαιτούν από τις εταιρείες που ακολουθούν να έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας σε κοινωνικά θέματα. Το λανσάρισμα των νέων καρτών αποτελεί ένα μικρό βήμα στα σχέδιά μας για μεγαλύτερη υποστήριξη κοινωνικών θεμάτων. Η πρωτοβουλία αυτή είναι μόνο η αρχή!», δήλωσε ο Chad West, Head of Communications στη Revolut.

“Θέλουμε η Revolut να είναι ένα ισότιμο και ποικιλόμορφο εργασιακό περιβάλλον, η υποστήριξη των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤ+ κοινότητας είναι στις καρδιές μας! Λατρεύουμε τις νέες Rainbow κάρτες μας και πιστεύουμε ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσουμε τον μήνα υπερηφάνειας. Σηματοδοτεί το πρώτο μικρό βήμα στα σχέδιά μας να συνεργαστούμε στενά με σημαντικούς κοινωνικούς φορείς. Ανυπομονούμε να σας αποκαλύψουμε τα επόμενα σχέδια μας”, δήλωσε ο Marsel Nikaj, Product Owner της Revolut.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ