Η Microsoft ανοίγει το υπερκατάστημα της στο Λονδίνο στο Oxford Circus

Η Microsoft άνοιξε το υπερκατάστημα της στην Oxford Circus, σηματοδοτώντας την πρώτη σημαντική θέση λιανικής πώλησης στην Ευρώπη.

Το νέο υπερκατάστημα διαθέτει μια σειρά από hands-on εμπειρίες για τους πελάτες, με μια από τις εμπειρίες να είναι με το αγωνιστικό αυτοκίνητο McLaren Senna, ένα σαλόνι παιχνιδιών και ένα ψηφιακό μαθησιακό κέντρο όπου προσφέρει μαθήματα κωδικοποίησης για παιδιά.

“Θέλαμε να φέρουμε μια ναυαρχίδα στο Λονδίνο εδώ και πολύ καιρό” είπε η Cindy Rose, αντιπρόεδρος της εταιρείας Microsoft UK.

“Η φιλοδοξία μας είναι ότι αυτό είναι ένα μέρος όπου ο κόσμος μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να ψωνίζει μόνο. Είναι ένα μέρος όπου μπορούν να μάθουν καινούργιες ικανότητες, ένα μέρος όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να μεγαλώσουν και όπου μπορούν να χτίσουν μακροπρόθεσμους δεσμούς με κοινωνίες στη γειτονιά μας”.

Το υπερκατάστημα της Microsoft και η Δωρεά από την εταιρεία

Η Microsoft δήλωσε ότι το υπερκατάστημα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη βάση Regent Street της αντίπαλης Apple, σηματοδοτεί το τελευταίο βήμα στην σχεδόν 40ετή επένδυσή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε δωρεά του ενός εκατ. λίρες σε φιλανθρωπίες όπως το UK Youth, The Raspberry Pi Foundation και του The London Community Foundation, το οποίο είπε ότι θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μειονεκτούντων νέων και στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Το υπερκατάστημα, το οποίο καλύπτει 22.000 τετραγωνικά πόδια σε τρεις ορόφους, θα παραμένει ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ο Jace Tyrrell, ο γενικός διευθυντής της New West End Company, είπε ότι: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Microsoft στο Oxford Circus, στην καρδιά της λιανικής περιοχής του Λονδίνου”.

“Η διαδραστική ναυαρχίδα προσφέρει μια νέα πρακτική εμπειρία στους 600.000 ημερήσιους επισκέπτες μας, ενισχύοντας την καινοτόμο και τεχνολογική προσφορά του West End σε επιχειρήσεις, επισκέπτες και τοπικές κοινότητες”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ