Honor 10: Με οθόνη fullview και αισθητήρα αποτυπώματος μέσα στην οθόνη

Το νέο Honor 10 αποκαλύφθηκε στην Κίνα, αρκετά πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 15 Μαΐου. Η συσκευή είναι εφοδιασμένη με επεξεργαστή Kirin 970 (τον επεξεργαστή που φοράει και το P20 Pro), fullview οθόνη με “φρύδι” και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο πάνω στην οθόνη. Επίσης θα κυκλοφορήσει με τον χρωματισμό Twilight που έχει κάνει θραύση στο P20 Pro.

Η γενικότερη σχεδίαση του Honor 10, δανείζεται πολλά στοιχεία από την σειρά P20 και αυτό μόνο υπέρ του μπορεί να είναι. Στην εμπρός μεριά υπάρχει μια οθόνη 5,84″ στα 1080ρ με αναλογία 19:9 και στο “φρύδι” κρύβεται μια κάμερα 24ΜΡ η οποία θα ενθουσιάσει τους φίλους των selfies. Όλο το τηλέφωνο είναι φτιαγμένο από γυαλί και περιμετρικά της συσκευής υπάρχει αλουμίνιο, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι ο ενσωματωμένος στην οθόνη αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

honor-10-press-shot

Η Honor στις τελευταίες της σειρές πειραματίζεται αρκετά με τα χρώματα των συσκευών και το “παιχνίδι” του φωτός πάνω σε αυτές και το 10 δεν αποτελεί εξαίρεση. Εκτός από το μαύρο και το τυρκουάζ, για το 10 χρησιμοποιεί και το Twilight χρωματισμό από τη σειρά Ρ20, ο οποίος κάτω από το φως αλλάζει συνέχεια χρωματισμούς και είναι το μεγάλο best seller της σειράς. 

Στο πίσω μέρος υπάρχουν 2 κάμερες 24ΜΡ και 16ΜΡ και η Honor χρησιμοποιεί την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που είδαμε και στην σειρά Ρ20, μέσω της μονάδας νευρωνικού επεξεργαστή που υπάρχει στον Kirin 970. Η συσκευή έρχεται με 6GB μνήμης και 64GB αποθηκευτικό χώρο ( ο οποίος μπορεί να επεκταθεί στα 256GB μέσω κάρτας μνήμης). Στην Κίνα θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση με 6GB/128GB η οποία ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. 

Η συσκευή τρέχει το τελευταίο Android 8.1 oreo και έχει την τελευταία έκδοση του EMUI, ενώ οι χρήστες δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την μπαταρία του αφού στα 3,400mAh θα αντέξει αρκετή ώρα, ενώ με την λειτουργία fast charge φορτίζει σε χρόνους ρεκόρ. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ή η τιμη του, όμως στην Κίνα το κόστος του είναι στα 2.599 γουαν (414 δολάρια).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ