Ασύληπτη τραγωδία στην Άρτα: Πατέρας ξέχασε βρέφος στο αυτοκίνητο και αυτό πέθανε

Δεν υπάρχουν λόγια…

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στην Άρτα από τον θάνατο βρέφους μόλις 5,5 μηνών, που πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του.   

Ο πατέρας άφησε πρώτα την σύζυγό του στην εργασία της, μετά θα άφηνε το βρέφος στον βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα θα πήγαινε στην εργασία του., Όμως το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Βγήκε από το αυτοκίνητό του και πήρε το όχημα της εργασίας του. Το μεσημέρι η μητέρα του βρέφους πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και εκεί πληροφορήθηκε ότι σήμερα δεν είχε πάει το παιδί της εκεί. Επικοινώνησε με τον 37χρονο σύζυγό της για να μάθει τι είχε γίνει, ο σύζυγος ταραγμένος της έκλεισε το τηλέφωνο και έφυγε τρέχοντας να δει τι συμβαίνει με το μωρό. Τότε αποκαλύφθηκε η τραγωδία, καθώς το μωρό βρέθηκε αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο με αφρούς στο στόμα.
Συγκλονισμένοι οι δύο γονείς μετάφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή.

Ο πατέρας βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας. Μάλιστα, έξω από το νοσοκομείο είχαν μαζευτεί συγγενείς της γυναίκας του και απειλούν ότι αν βγει ο πατέρας θα τον σκοτώσουν.

Πρόκειται για μια απίστευτη τραγωδία, σε τι κατάσταση να είναι τώρα αυτοί οι γονείς…

Photo by Jakub Kriz on Unsplash

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ