Μάνος Δασκαλάκης: Υπό παρακολούθηση ψυχιάτρου – Πού ζει σήμερα

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών άτυχων παιδιών στην Πάτρα προχώρησε γυναίκα από το περιβάλλον του.

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές είναι οι δηλώσεις γυναίκας του περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη για το πώς ζει σήμερα ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο πατέρας των τριών άτυχων παιδιών, έχει φύγει από την Αθήνα, και ζει σε ένα σπίτι έξω από την Πάτρα. Μάλιστα, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και τον επισκέπτεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχίατρος.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αυτή τη στιγμή είναι πολύ λίγο, 5 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, σε κάποιο συγγενικό σπίτι και μένει. Δεν βγαίνει καθόλου μέσα απ’ το σπίτι και δέχεται δύο φορές την εβδομάδα ψυχιατρική… κάνει συνεδρίες τελοσπάντων με ψυχίατρο», είπε η γυναίκα στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Συνεχίζοντας, περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης: «Αυτός έχει πιεστεί από παντού. Πέρα από το ότι ήταν υπερβολικά παρτάκιας και εγωπαθής και δεν κοίταγε πέρα απ’ τη μύτη του και τόσα χρόνια με την συγκεκριμένη γυναίκα. Τώρα πια κατάλαβε και κατανόησε τι του έχει συμβεί. Ανησυχούν όλοι και ο πατριός του και ο μπαμπάς του και η μαμά του, πάρα πολύ».

«Εντάξει στην αρχή δεν δεχόταν ψυχολογική βοήθεια και τώρα μόνος του την ζήτησε. Δεν βγαίνει καθόλου ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν μιλάει σε κανέναν, δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», κατέληξε η γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.