Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Ανοίγει στην Ελλάδα σούπερ luxury ξενοδοχείο

Σύμφωνα με αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, σε λίγους μήνες θα κάνει εγκαίνια στη Σαντορίνη το πρώτο Nobu Hotel, με συνιδιοκτήτη και βασικό μέτοχο τον θρυλικό αστέρα του Χόλιγουντ.

Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο το πρώτο Nobu Hotel στην Ελλάδα της ομώνυμης ξενοδοχειακής και τουριστικής αλυσίδα Nobu Hospitality η οποία έχει βασικούς μετόχους τον Ιάπωνα chef Νόμπου Ματσουχίσα, τον Αμερικανό παραγωγό, επενδυτή και επιχειρηματία Μέιρ Τέπερ και τον θρυλικό αστέρα του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας η Nobu Hospitality υπέγραψε μακροχρόνια συμφωνία διαχείρισης με την MonteRock International (MRI) των επιχειρηματιών Δήμου Στασινόπουλου και Πέτρου Στάθη, για την δημιουργία ενός εντυπωσιακού συγκροτήματος στην Σαντορίνι που θα περιλαμβάνει ένα διάσημο «Nobu Restaurant» καθώς και πολυτελείς σουίτες, σπα, κέντρο γυμναστικής, πισίνα υπερχείλισης διπλού επιπέδου και πέντε πολυτελείς βίλες με πισίνα, με πανοραμική θέα στη Καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με την επωνυμία «Nobu Hotel and Restaurant Santorini» θα αναπτυχθεί στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης με εξαγορά boutique τουριστικής μονάδας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και θα αποτελεί το 26ο στο διεθνές χαρτοφυλάκιο της εταιρείας παγκοσμίως και το 10ο στην Ευρώπη.

Μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας υπάρχει από τα ξημερώματα ήδη έτοιμη ειδική ενότητα για το νέο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με λεπτομέρειες τόσο για την θέση του στο κοσμοπολίτικο νησί όσο και για τις ανέσεις, υπηρεσίες και παροχές που θα προσφέρει στους πελάτες του από όλο τον κόσμο από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε στη Σαντορίνη και που συνεργαζόμαστε με την τοπική κοινότητα επάνω σε αυτό το συναρπαστικό project.Η Σαντορίνη είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προορισμούς στον κόσμο λόγω της σπάνιας ομορφιάς της, γνωστή για την ξεχωριστή κουζίνα της, τη λευκή αρχιτεκτονική με φόντο απότομους βράχους και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Ανυπομονούμε να προσκαλέσουμε τους ντόπιους και τους διεθνείς ταξιδιώτες να ζήσουν από κοντά το lifestyle της Nobu σε αυτόν το ξεχωριστό προορισμό» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hospitality, Τρέβορ Χόργουελ μετά την δημοσιοποίηση της συμφωνίας για την επέκταση στην ελληνική αγορά.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά δίκτυα, στα εγκαίνια που θα γίνουν την άνοιξη – πιθανότητα τέλη Απριλίου- θα παραβρεθεί τόσο ο 77χρονος σούπερ-σταρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μαζί με εγκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο όσο και ο chef Νόμπου Ματσουχίσα, με τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Nobu Hotel and Restaurant Santorini θα ξεκινήσει την λειτουργία του το δίμηνο Μαϊου-Ιουνίου, κυρίως με πελάτες από το εξωτερικό σε συνεργασία με μεγάλους tour operators και διεθνή τουριστικά γραφεία από την Ευρώπη και την Αμερική. Και για την προώθησή του η Nobu Hospitality ετοίμασε ήδη και σχετικό βίντεο με την παρουσία του, πραγματική διαφήμιση για την Σαντορίνη αλλά και το νέο ξενοδοχείο. 

Στην ανακοίνωση της εταιρεία αναφέρεται ότι φέτος, εκτός από την Ελλάδα, η Nobu Hospitality θα ανοίξει ξενοδοχειακές μονάδες στην Ιταλία (Ρώμη), την Ισπανία (Σαν Σεμπαστιάν) και την Γερμανία (Αμβούργο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ