Startupper Mag Ειδική Έκδοση: Οι 100 εταιρείες «Game Changers»

Η ειδική έκδοση του Startupper Mag παρουσιάζει τις 100 εταιρείες που αλλάζουν την Ελλάδα και τον κόσμο! Κυκλοφορεί την Κυριακή 17/1 με τον Ελεύθερο Τύπο.

H συντακτική ομάδα του Startupper Mag παρουσιάζει σε μια ειδική – πολυτελή έκδοση τις 100 εταιρείες που αλλάζουν την Ελλάδα με τα καινοτόμα προϊόντα και τις χρηστικές υπηρεσίες τους, με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την βιώσιμη και «ανθρώπινη» επιχειρηματική στρατηγική, συνεισφέροντας με αυτό το τρόπο τόσο στη δική τους ανάπτυξη, όσο και της αγοράς, αλλά και της Ελλάδας θα λέγαμε.

Στο μεγάλο αφιέρωμα μας παρουσιάζουμε τις 40 μεγάλες ελληνικές εταιρείες «Game Changers» που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες μετασχηματίζονται ψηφιακά, πραγματοποιούν επενδύσεις στη χώρα μας και προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες σε πολλούς και δημοφιλείς τομείς: Λιανεμπόριο, ενέργεια, κατασκευές κλπ.

Στην κατηγορία τεχνολογικών εταιρειών – Scaleups παρουσιάζουμε 30 εταιρείες που μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογικής ειδίκευσης έχουν αναπτυχθεί ραγδαία στην Ελλάδα και ειδικά στο εξωτερικό όντας οι νέες ελληνικές πολυεθνικές! Οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από τις πρώτες ελληνικές Startups.

Στην κατηγορία των Startups παρουσιάζουμε 30 εταιρείες που μέσω των ξεχωριστών και καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών τους αλλάζουν τη καθημερινότητα στην Ελλάδα, ειδικά στον τομέα της υγείας ο οποίος είναι στο επίκεντρο αυτή τη περίοδο, και κατακτούν και τις διεθνείς αγορές και κοινότητες με γοργούς ρυθμούς.

Στο τεύχος #15 θα βρείτε επίσης μια αποκλειστική συνέντευξη του υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χ. Δήμα σχετικά με τα σχέδια του υπουργείου για την έρευνα, την παραγωγή καινοτομίας και την υποστήριξη της ελληνικής Startup σκηνής.

Η ειδική έκδοση του Startupper Mag, Game Changer 2020, στα περίπτερα αύριο Κυριακή 17 Ιανουαρίου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ