Γιάννης Καλλιανός: Η Αττική θα “χτυπηθεί” δυνατά από την κακοκαιρία

Σύμφωνα με το meteo.gr, για την Αττική προβλέπει ότι "έως τις απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους αλλά και διαστήματα βελτίωσης

Η κακοκαιρία "Ιανός" που "χτυπά" τα νησιά του Ιονίου από το βράδυ της Πέμπτης, θα φτάσει και στην Αττική με καταιγίδες, ενώ αναμένεται να πέσουν και μεγάλες ποσότητες νερού το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, τα χαρακτηριστικά στοιχεία του καιρού στην Αττική θα είναι:

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τη νύχτα προς το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά.

Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με το meteo.gr, για την Αττική προβλέπει ότι "έως τις απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα. Από το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στον Σαρωνικό 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο Θέμα 104,6, ανέφερε πως σήμερα θα είναι δύσκολη ημέρα για την Αττική, καθώς αναμένονται βροχές και καταιγίδες.