Ρεσιτάλ ανευθυνότητας και λαϊκισμού από τον Αλέξη Τσίπρα

Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για παλινωδίες και μέσα σε λίγες γραμμές καταφέρνει να έρθει σε κόντρα ακόμα και με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος πριν από λίγο καιρό

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (του μακροβιότερου στα χρόνια των μνημονίων) στα social media, με την οποία επιτίθεται ενάντια στην κυβέρνηση και την διαχείριση της πανδημίας. 

Ο κ. Τσίπρας με την ανάρτηση αυτή “αγκαλιάζει” τον λαϊκισμό, καθώς μέσα αναφέρεται σε “κρυμμένα κρούσματα”, την επιστροφή των παιδιών στα σχολεία και την ανάγκη αυξημένης φροντίδας των δομών φιλοξενίας ηλικιωμένων. 

Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για παλινωδίες και μέσα σε λίγες γραμμές καταφέρνει να έρθει σε κόντρα ακόμα και με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος πριν από λίγο καιρό, ενώ κάνει λόγο για επικοινωνιακό παιχνίδι από την μεριά της κυβέρνησης. Αυτό επίσης που κάνει αίσθηση στην ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, είναι ότι στην μακροσκελέστατη ανάρτηση του, δεν υπάρχει πουθενά καμία πρόταση και σχέδιο που θα μπορούσε να υλοποιηθεί .

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ