emea.live: Σήμερα με καλεσμένο τον Δημήτρη Πλέσσα, Διευθυντή Digital Business της Εθνικής Τράπεζας

Συντονιστείτε με την σελίδα του emea στο Facebook στις 16.00!

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, σας δίνει ραντεβού μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 40 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Στην διαδικτυακή μας δημοσιογραφική παρέα, κάθε μέρα θα υπάρχει και ένας καλεσμένος, ο οποίος προέρχεται και από διαφορετικό επιχειρηματικό κλάδο κάθε φορά, με τον οποίο συζητάμε τις επιπτώσεις της πανδημίας, τα πλάνα για την επόμενη  μέρα και μαζί σχολιάζουμε την επικαιρότητα.

Σήμερα καλεσμένος στο emea.live θα είναι ο Δημήτρης Πλέσσας, Διευθυντής Digital Business της Εθνικής Τράπεζας, με τον οποίο θα συζητήσουμε για το ψηφιακό “σήμερα και αύριο” της Εθνικής Τράπεζας και όλα όσα κάνει η τράπεζα στην πορεία της προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ένα διαφορετικό, ζωντανό «δελτίο ειδήσεων» με άποψη, από την συντακτική ομάδα της emea.media.

Ποιοι είμαστε;

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, επικεφαλής της emea.media και εκδότης των emea, Startupper.gr, westart.gr, Startupper Mag και εδώ και χρόνια οικονομικός και επιχειρηματικός ρεπόρτερ.

Μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, αρχισυντάκτης του Startupper.gr, σύμβουλος ύλης της emeamedia και του Startupper Mag, με δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο της τεχνολογίας και των startups και ο Ηλίας Κούκουτσας, αρχισυντάκτης του emea.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως σήμερα τις έως τώρα εκπομπές έχουν δει περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ