STARTUPPER MAG: To HealthTech έτοιμο να σώσει την ανθρωπότητα

Σήμερα με το Βήμα της Κυριακής το κυκλοφορεί το STARTUPPER MAG με μεγάλο αφιέρωμα στις HealthTech εταιρείες

Σε μια πρωτοφανή περίοδο, αυτή μιας πανδημίας, το τεύχος Μαρτίου 2020 του STARTUPPER MAG στην ουσία ξαναγράφτηκε σε μεγάλο βαθμό έτσι ώστε να δώσει στους αναγνώστες την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον χώρο του HealthTech, της ιατρικής τεχνολογίας δηλαδή, στον οποίο χιλιάδες Startups σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, αναπτύσσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Προϊόντα τα οποία μπορεί να είναι από μια εκτυπωμένη αναπνευστική βαλβίδα έως την ανάπτυξη διαγνωστικών τεστ και φαρμάκων για τον ιό SARSCoV-2 (ή τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19).

Αυτές οι Startups και οι ιδρυτές τους συνήθως προέρχονται από ερευνητικά εργαστήρια και επιζητούν συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες και την φαρμακοβιομηχανία έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της καινοτομίας και να βγουν τα προϊόντα πιο γρήγορα και πιο φθηνά στην αγορά.

Στο επόμενο τεύχος αλλά και στο Startupper.gr θα επανέλθουμε στο θέμα HealthTech μια και η ελληνική Startup σκηνή είναι εξαιρετικά πλούσια στον συγκεκριμένο χώρο.

Στα περίπτερα με το Βήμα της Κυριακής

Στο τεύχος που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή, 29 Μαρτίου, με το Βήμα Της Κυριακής σας παρουσιάζουμε επίσης δύο Startups από το χώρο της υγείας και της παράδοσης προϊόντων, την Hermes Healthcare κα την Stoferno, οι οποίες είναι εξαιρετικά επίκαιρες αυτή την περίοδο για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Στις σελίδες που είναι αφιερωμένες στις Scaleup εταιρείες, αυτές δηλαδή που αναπτύσσονται ταχέως ή βρίσκονται σε αυτό τον δρόμο, θα βρείτε την Irida Labs, άλλη μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας από την «μήτρα τεχνολογίας» της Πάτρας η οποία πρωτοπορεί στον τομέα της οπτικής αναγνώρισης και στο Internet of Things.

Επίκαιρο είναι και το δεύτερο μεγάλο αφιέρωμά μας στα online σούπερ μάρκετ, τα οποία με τους τρέχοντες περιορισμούς στην κυκλοφορία, έχουν βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραγγείλουν από ψιλικά προϊόντα έως τα ψώνια της εβδομάδας από το κινητό τους!

Το τεύχος επίσης περιλαμβάνει και ένα εξαιρετικά χρήσιμο αφιέρωμα σε 20 υπηρεσίες και εργαλεία online τα οποία θα λύσουν τα χέρια των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και όχι μόνο, γλιτώνοντας στους επιχειρηματίες χρόνο και χρήμα και επιτρέποντάς τους να εστιάσουν στα της επιχείρησής τους κι όχι σε τεχνικά θέματα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το STARTUPPER MAG κυκλοφορεί με το Βήμα της Κυριακής κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Και μην ξεχνάτε: μείνετε ασφαλείς, μείνετε σπίτι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ