Επίσκεψη “έκπληξη” από τον Mark Zuckerberg στην Ελλάδα

Μια απρόσμενη και ανεπίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ακρόπολη έκανε ο συνιδρυτής του Facebook Mark Zuckerberg με την σύζυγό του Πρισίλα Τσαν. 

Ο συνιδρυτής του Facebook φαίνεται να κάνει ένα “μικρό διάλειμμα” από την διαχείριση της μεγάλης εταιρείας και αυτό το δείχνει μέσα από μία δημοσίευση του στα social media όπου ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγό του μπροστά από τον ναό της Θεάς Αθηνάς, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Στην ανάρτηση του, ο Mark Zuckerberg γράφει πως γιορτάζει εφτά χρόνια “ευτυχισμένου γάμου” με την Πρισίλα Τσαν, στον ναό της “Θεάς της Σοφίας”.

Η φωτογραφία του δισεκατομμυριούχου συνιδρυτή του facebook έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο συγκεντρώνοντας πάνω από 140.000 likes και 10.000 σχόλια. Από ότι φαίνεται όμως η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Πρισίλα ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν ότι, αν και οι δυο τους βρίσκονται στην Ακρόπολη, το Facebook σημειώνει ως τοποθεσία το Περιστέρι. Αυτό δεν οφείλεται σε λάθος του αλγορίθμου και η φωτογραφία ανέβηκε πιθανότατα λίγο αργότερα, την ώρα που ο Zuckerberg περνούσε από την ευρύτερη περιοχή του Περιστερίου. 

Άγνωστο παραμένει το πότε ήρθε το ζευγάρι στην Ελλάδα και πόσον καιρό θα παραμείνει στην Ελλάδα. Πριν από λίγες μέρες πάντως το ζευγάρι γιόρτασε την ημέρα της μητέρας στο Παρίσι, βγάζοντας μία αντίστοιχη σέλφι μπροστά από το μουσείο του Λούβρου. Αλλά μέσα από τις φωτογραφίες και τα ταξίδια τους το ζευγάρι φαίνεται να περνάει καλά σε αυτό το διάλειμμα τους από τις δουλειές τους.

mark zuckerberg-facebook-λουβρο-παρισι-paris

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ