Win The Race: Σεμινάριο Εκλογικής Προετοιμασίας

Στις 16 και 17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ολοκληρωμένο σεμινάριο, Win The Race, εκλογικής προετοιμασίας υποψηφίων για τις εκλογές του 2019.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις μέσα από μια επικοινωνιακή και οργανωτική καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 ελαχιστοποιώντας τόσο το ρίσκο όσο και τα περιττά κόστη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
Υποψήφιους Βουλευτές
Υποψήφιους Ευρωβουλευτές
Υποψήφιους Περιφερειάρχες
Υποψήφιους Δημάρχους
Συμβούλους και Συνεργάτες των παραπάνω
Συμβούλους Στρατηγικής και Επικοινωνίας
Επιτελικά Στελέχη Πολιτικών Κομμάτων
Υποψήφιους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους

Το εντατικό διήμερο Σεμινάριο καλύπτει τους τρεις απαραίτητους πυλώνες μιας προεκλογικής εκστρατείας: Σωστή Στρατηγική, συνολική Επικοινωνιακή Προβολή και αποτελεσματική Οργάνωση, προσφέροντας παράλληλα πρακτικές γνώσεις μέσα από την επικοινωνιακή και οργανωτική καθοδήγηση που παρέχουν οι 4, κορυφαίοι στον κλάδο τους, κεντρικοί ομιλητές.

Παράλληλα, μέσα από το σεμινάριο ο υποψήφιος θα αποκτήσει την δυνατότητα να δημιουργήσει και να χειρίζεται από μόνος του τα βασικά ψηφιακά μέσα επικοινωνίας, όπως το επίσημο site / blog της υποψηφιότητας του, τους επίσημους εκλογικούς λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, να υλοποιεί χορηγούμενες καμπάνιες στο Facebook κ.λπ.

Θα κατανοήσει επίσης το πώς λειτουργεί ένα αποτελεσματικό πολιτικό γραφείο, ποιες είναι οι ελαστικές και ανελαστικές εκλογικές δαπάνες, πώς και πότε εκπονούνται οι δημοσκοπήσεις προς όφελος της προεκλογικής καμπάνιας και πώς εξοικονομούνται πολύτιμοι εκλογικοί πόροι μέσα από την αποτελεσματική χρήση του Διαδικτύου και των ψηφιακών εργαλείων πολιτικής επικοινωνίας.

Το διήμερο Σεμινάριο διοργανώνεται από τρεις εταιρίες πολιτικής, εταιρικής και digital επικοινωνίας, την eSteps, την Strategycom και την Redwolf.

Οι εισηγητές του Win The Race

– Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, ιδρυτής eSteps, B.A Politics, MSc Marketing, Certified Google Adwords.
Παναγιώτης Παπαχατζής: Communication Strategist, καθηγητής digital campaigning and crisis communication στο Digital and Social Media Diploma της KnowCrunch στο Deree.
Όμηρος ΤσάπαλοςΣύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, MSc in Politics and Communication, London School of Economics
Nίκος Παγώνης: Governance and Public Policies Consultant, πιστοποιημένος εκπαιδευτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα υπάρξουν ειδικές θεματικές με ειδικούς καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με το κόστος παρακολούθησης, την διαθεσιμότητα και το πρόγραμμα του σεμιναρίου επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Win The Race, όπως και στη σχετική σελίδα στο Facebook. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, Μιχαλακοπούλου 50.

win-the-race

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ