Ο Joker, o Δραγασάκης, οι τράπεζες και ο Hondos που πάει να γίνει “Βασιλιάς” στον κλάδο των καλλυντικών!

Έντονο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στα στελέχη των τραπεζών οι επιλογές της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες και η απροθυμία, όπως λένε, για να επιλυθεί το τεράστιο πρόβλημα των κόκκινων δανείων.

Οι δηλώσεις ωστόσο του Γιάννη Δραγασάκη, εχθές το βράδυ, πως οι τράπεζες ίσως θα χρειαστούν νέα κεφάλαια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοιες και μάλιστα δημόσιες τοποθετήσεις την ώρα που οι τράπεζες δίνουν τον δικό τους “αγώνα”, ενώ παράλληλα δέχονται ισχυρές χρηματιστηριακές πιέσεις. Όπως μάλιστα λένε, στον Joker, κάποια τραπεζικά στελέχη: “καλό θα ήταν ο κ. Δραγασάκης να ξεκαθαρίσει την θέση, τόσο την δική του, όσο και της κυβέρνησης, αναφορικά με το θέμα των τραπεζών και των κόκκινων δανείων”.

Την ίδια ώρα τον δικό της “αγώνα” – άλλης στρατηγικής – δίνει η εταιρεία Hondos η οποία, όπως μαθαίνει ο Joker, που προσπαθεί να αποκτήσει όλο το κομμάτι των καλλυντικών από τον όμιλο Folli Follie που με την σειρά μάχεται για την επιβίωση του.

Οι συζητήσεις, όπως καταμαρτυρούν καλά πληροφορημένες πηγές, είναι σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να έχουμε εξελίξεις. Αξίζει στο σημείο να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσοστό του τζίρου των καλλυντικών των Folli Follie απορροφάτε από το δίκτυο των Hondo Center. Μια καλή εξέλιξη, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αν και παραμένει ακόμη τι θα γίνει με το προσωπικό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ