Joker: Μια “Ζωή” μέσα στους δρόμους!

Με την επικείμενη αύξηση των διοδίων να είναι προ των πυλών και την προθυμία της κυβέρνησης να βάλει λίγα λεφτά ακόμα στον κρατικό αλλά και τον ιδιωτικό κορβανά των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων, δεν γίνεται να μην θυμηθεί κάποιος τις μέχρι πριν λίγα χρόνια δυναμικές κινητοποιήσεις πολιτών, οι οποίες είχαν υποκινηθεί από στελέχη του σημερινού κυβερνώντος, και το κίνημα “δεν πληρώνω δεν πληρώνω”

Η δράση του κινήματος είχε προχωρήσει και πέρα από τα διόδια με δράσεις σε όλους τους οργανισμούς στους οποίους οι πολίτες όφειλαν χρήματα, ενώ στην πρώτη γραμμή αυτών των κινητοποιήσεων, στέκονταν πάντα η μετέπειτα πρόεδρος της Βουλής και τωρινό μαύρο πρόβατο, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου πια δεν υπάρχει στην προβεβλημένη πολιτική σκηνή και η παρουσία της εξαντλείται σε “Guest Star” εμφανίσεις στα κεντρικά της ΔΕΗ συνοδεία διαφόρων συλλόγων αγανακτισμένων. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πόσο εύκολα αυτοί τότε την λοιδορούσαν, έχουν γίνει πια σύμμαχοι της, αλλά και το πόσο εύκολα και η ίδια έχει αποδεχτεί αυτό τον ρόλο. 

Στα αυτιά του Joker φτάνουν φήμες που θέλουν την Ζωή να ετοιμάζεται να δεχτεί πρόταση για θέση και ρόλο που θα την βάλει δυναμικά απέναντι στους πρώην συντρόφους της, αν και ακόμα δεν έχει γίνει οριστικοποιηθεί κάποια εξέλιξη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ο ευρύτερος χώρος στον οποίο ανήκει η πρόταση, καθώς ανήκει σε αυτούς που μέχρι πρότινος την αποκαλούσαν γραφική. 

Αν τελικά αυτή η σκέψη γίνει πράξη, τότε η κίνηση αυτή θα προκαλέσει αρκετές “αντιδράσεις” και θα δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο στην πολιτική σκηνή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ