Λιγότερο από 24 ώρες μένουν για να κατακτήσει η Ελλάδα το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού, ψηφίστε κι εσείς

Το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο το 2018 διεκδικεί με αξιώσεις η πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ “Greece, a 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα.

Το βραβείο “People’s Choice” 2018 της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals), που θεωρείται το OSCAR των ταινιών προβολής χωρών, είναι διαγωνισμός ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να υποδείξουν με την ψήφο τους, την καλύτερη τουριστική ταινία παγκοσμίως για το 2018.

Το “Greece, a 365-Day Destination” έχει κατακτήσει ήδη, μέσα σε ένα χρόνο, 7 διεθνή βραβεία και τώρα διεκδικεί μαζί με άλλες 29 ταινίες τον πολυπόθητο τίτλο “People’s Choice” 2018 της CIFFT, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται μέχρις στιγμή στην 3η θέση.

Δεδομένου ότι απομένουν λιγότερες από 24 ώρες μέχρι την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, που ολοκληρώνεται στις 6 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ., η ψήφος όλων μας είναι απαραίτητη ώστε να αναδείξουμε τη χώρα μας στην πρώτη θέση του φετινού διαγωνισμού.

Ψηφίστε λοιπόν όλοι στο link: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ής τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος.

Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

Ας στείλουμε λοιπόν όλοι ένα μήνυμα για την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Ψηφίζουμε για την Ελλάδα στο: https://www.cifft.com/film/greece-a-365-day-destination.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ