Joker: Αυτές οι εταιρείες “ακολουθούν” τον Τιτάνα!

H είδηση, εχθές το βράδυ, της “αποχώρησης” του Τιτάνα από την Ελλάδα έσκασε κυριολεκτικά σαν “βόμβα” στα δημοσιογραφικά γραφεία, αν και οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν θα λέγαμε πως έπεσαν και από σύννεφα, καθώς η “πιάτσα” έλεγε πω την κίνηση αυτή το Τιτάνας την ετοίμαζε για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

Τι οδήγησε και τι σημαίνει αυτή η επιλογή για τον Τιτάνα το έχετε διαβάσει και θα το διαβάσετε στα σχετικά θέματα του EMEAgr. Ο Joker από την δική του πλευρά έχει ως στόχο να “φωτίσει” την διάθεση που υπάρχει και από άλλους εγχώριους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρότερους ή και μεγαλύτερους, που ενδεχόμενα επιθυμούν να ακολουθήσουν την επιλογή του Τιτάνα, αλλά και τις αντίστοιχες επιλογές, παλαιότερα του ομίλου Βιοχάλκο, αλλά και της Coca Cola Τρία Έψιλον.

Ο Joker δεν θα προχωρήσει σε ονοματολογία, αλλά θα προσπαθήσει να “φωτογραφίσει” τους κλάδους εκείνους που “κρύβουν” τους επόμενους φευγάτους.

Εταιρείες λοιπόν που έχουν έντονη διεθνή παρουσία και οι εξαγωγές “φέρνουν” ποσοστό μεγαλύτερο του 60% του συνολικού κύκλου εργασιών, ανεξάρτητα του κλάδου που μπορεί να δραστηριοποιούνται είναι οι πρώτες “υποψήφιες”, όπως επίσης και εταιρείες που επιθυμούν να προχωρήσουν σε αυξήσεις του μετοχικού τους κεφαλαίου. Οι εταιρείες υψηλής τεχνολογίας επίσης μπορεί να είναι οι επόμενοι “Τιτάνες” της χώρας, όπως επίσης και εταιρείες που δραστηριοποιούνται, τόσο στον κλάδο των καλλυντικών, αλλά και του φαρμακευτικού κλάδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ