Συνάντηση Τσακαλώτου με επενδυτές την Πέμπτη στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο θα βρεθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη (19-20 Σεπτεμβρίου) ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπου μεταξύ άλλων θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επενδυτικών οίκων, με αφορμή το 13ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow που διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πριν την άφιξή του στο Λονδίνο, ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί στο Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει την Τετάρτη ως παρατηρητής σε συνάντηση του δικτύου υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES Ecofin ministerial network).

Στη συνέχεια, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα αναχωρήσει για το Λονδίνο, όπου την ίδια ημέρα θα παραστεί στο 13ο Ετήσιο Ελληνικό Roadshow, το οποίο διοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών (19-20/9/18).

Την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.30 ο υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει σε κοινό επενδυτών, ενώ στη συνέχεια θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους επενδυτικών οίκων.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του Roadshow έχουν προγραμματιστεί πάνω από 650 συναντήσεις εισηγμένων εταιρειών με σχεδόν 100 funds. Οι ελληνικές εταιρείες από τον κλάδο της υψηλής και της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, που θα εκπροσωπηθούν σε ανώτατο επίπεδο είναι οι: ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, EXAE, Autohellas, Cenergy Holdings, ΕΛΛΑΚΤΩΡ – Ελ. Τεχ. Ανεμος, ElvalHalcor, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, Grivalia, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Κρι-Κρι, Lamda Development, Marfin Investment Group, MLS, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Πανγαία, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν, Βιοχάλκο και Intralot.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ