Νέο κατάστημα στο Βουκουρέστι ανοίγει η Dedeman

Το 49ο κατάστημά της στη Ρουμανία πρόκειται να ανοίξει στις 7 Σεπτεμβρίου η εγχώρια αλυσίδα do-it-yourself Dedeman, ολοκληρώνοντας μια επένδυση ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα της αλυσίδας βρίσκεται στο Βουκουρέστι, στην περιοχή Pantelimon, και αναπτύσσεται σε 14.500 τ.μ., ενώ θα απασχολεί 216 υπαλλήλους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ρουμανικής εταιρείας.

«Η λειτουργία του καταστήματος στο Pantelimon αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής μας για αποτελεσματική κάλυψη της πρωτεύουσας μέσω καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στους πελάτες μας και είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και από τα περίχωρά της», δήλωσε ο πρόεδρος της Dedeman, Dragos Paval.

Σημειώνεται ότι η Dedeman ιδρύθηκε το 1992 από τους Dragos Paval και Adrian Paval και σήμερα αριθμεί 49 καταστήματα στη χώρα, ενώ απασχολεί συνολικά 10.600 υπαλλήλους. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας εκτιμάται ότι έχουν περιουσία που ανέρχεται στα 1,1-1,2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την λίστα «Οι 300 πλουσιότεροι άνθρωποι στη Ρουμανία το 2017» του ρουμανικού περιοδικού Capital.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ