Τους 93 έφτασε ο αριθμός των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι

Στους 93 έφτασαν οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά που έπληξε το Μάτι στις 23 Ιουλίου, καθώς όπως ανακοινώθηκε από την Πυροσβεστική, στον μακρύ κατάλογο προστέθηκε ακόμη ένας άνθρωπος που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας 78 ετών που νοσηλευόταν με εγκαύματα στο Σισμανόγλειο και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου.

Με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τη φωτιά που έπληξε το Μάτι ανέρχεται, μέχρι στιγμής, στους 93. Η κατάσταση, όπως αποτυπώνεται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ως εξής: ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 81 και υπάρχουν δύο μη αναγνωρίσιμες σοροί, με διαθέσιμο DNA, οι οποίες δεν έχουν αναζητηθεί από συγγενικά πρόσωπα. Νοσηλευόμενα στα νοσοκομεία της Αττικής, έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής δέκα άτομα.

Σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, 34 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, έξι εκ των οποίων παραμένουν διασωληνωμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ