Wise Greece και ΕΛΤΑ Courier παρέδωσαν δύο τόνους τροφίμα στο ΚΕΑ για ΑΜΕΑ

Δύο τόνους βασικών τροφίμων πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και παρέδωσε στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης για Α.Μ.Ε.Α. η Wise Greece σε συνεργασία με την ΕΛΤΑ Courier, στο πλαίσιο της δράσης ΕΚΕ «Δέματα της Ανθρωπιάς».

Η ομάδα της Wise Greece, μαζί με τον Πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνη Φειδοπιάστη, τον Παναγιώτη Σκούτα, Διευθυντή του Γραφείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, καθώς και την ομάδα εργαζομένων της ΕΛΤΑ Courier, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.) στο Χαϊδάρι για την παράδοση των τροφίμων.

«Κλείνοντας την εξαιρετική δράση ΕΚΕ που οργανώσαμε με την ΕΛΤΑ Courier, φτάσαμε στο Κ.Ε.Α Α.Μ.Ε.Α., όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα παιδιά που φοιτούν στο Κέντρο, να ενημερωθούμε για τις δράσεις και τις ανάγκες τους, αλλά και να εντυπωσιαστούμε από τις αγιογραφίες, τους πίνακες ζωγραφικής, τα κοσμήματα και τα κεριά που δημιουργούν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Wise Greece και προσθέτει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΕΛΤΑ Courier για τη συνεργασία, αλλά και τον Πρόεδρο του Κ.Ε.Α. Α.Μ.Ε.Α για την εξαιρετική φιλοξενία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ