Joker: Σύντροφοι το τερματίσατε!

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, καθώς ο Joker έχει μιλήσει με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, πως η χώρα, με αφορμή φυσικά τα γεγονότα στην ανατολική Αττική είναι “παγωμένη” από την μια άκρη, στην άλλη, καθώς καθημερινά ο κατάλογος των νεκρών μεγαλώνει, ενώ όσοι συμμετέχουν στις επιχειρήσεις μιλούν με βεβαιότητα πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά!

Παράλληλα, καθημερινά στην δημοσιότητα έρχονται τραγικές ιστορίες οι οποίες φορτίζουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το σκηνικό το κυβερνών κόμμα βρήκε την διάθεση να κινηθεί – για ακόμη μια φορά – εναντίον ενός ενημερωτικού σταθμού, του ΣΚΑΙ, αποφασίζοντας – την δεδομένη χρονική στιγμή – να κηρύξει εμπάργκο στο κανάλι του Φαλήρου. Μεταξύ άλλων μάλιστα το γραφείο Τύπου του Σύριζα αναφέρει: “Ο ΣΚΑΙ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία”.

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το γεγονός πως την απόφαση αυτή υιοθετεί και το γραφείο Τύπου το Πρωθυπουργού το οποίο στην ανακοίνωση του αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως: “Κάθε Έλληνας πολίτης γνωρίζει άλλωστε τις πρακτικές και το ρόλο του. Γνωρίζει πως ό,τι έκανε σήμερα το έχει κάνει στο παρελθόν και θα το ξανακάνει στο μέλλον. Ο ΣΚΑΙ απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι παραμένει πιστός στην παράδοση της υπονόμευσης και της προβοκάτσιας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε”.

Και όλα αυτά γιατί ένας δημοσιογράφος του καναλιού ανέφερε, ως πληροφορία, πως η κυβέρνηση έχει αποφασίσει την απομάκρυνση του αρχηγού της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας!

Σύντροφοι, sorry κιόλας, αλλά… το τερματίσατε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ