Είναι επίσημο: Ο Ρονάλντο στην Γιουβέντους!

Η μεταγραφή βόμβα στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι και επίσημα γεγονός, με τον Πορτογάλο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίζει από την Ισπανία στην Ιταλία και από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους. 

Ο πορτογάλος ύστερα από 10 χρόνια με την φανέλα της “Βασίλισσας” (Ρεάλ Μαδρίτης) θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα της “Γηραιάς Κυρίας” (όπως αποκαλούν οι φίλοι της ομάδας την Γιουβέντους) με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της Ρεάλ, ενώ όπως φημολογείται ο παίκτης θα πάρει 30 εκατ. το χρόνο για κάθε ένα απο τα τέσσερα χρόνια που έχει συμφωνήσει με τον Ιταλικό σύλλογο. 

Με επίσημη της ανακοίνωση η ομάδα της Μαδρίτης, αποχαιρέτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην ομάδα και την συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της. “Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι συμφώνησε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους.

Η ομάδα θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της που έχει αποδείξει ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και έχει σημαδέψει μία από τις πιο λαμπρές εποχές στην ιστορία του συλλόγου μας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Πιο πολύ και από τους τίτλους, από τα διαδοχικά τρόπαια, από τους θριάμβους στα γήπεδα τα εννέα αυτά χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπήρξε ένα παράδειγμα προσπάθειας, υπευθυνότητας, ταλέντου και υπέρβασης.

Κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 451 γκολ σε 438 αγώνες. Συνολικά κατακτήσαμε μαζί 16 τίτλους, μεταξύ αυτών και τέσσερα Champions League, τρία εξ αυτών διαδοχικά και όλα αυτά σε πέντε χρόνια. Σε ατομικό επίπεδο με τη φανέλα της Ρεάλ κατέκτησε τρεις «Χρυσές Μπάλες», δύο «The Best», τέσσερα «Χρυσά Παπούτσια».

Για τη Ρεάλ ο Κριστιάνο θα είναι πάντα ένα από τα μεγάλα σύμβολα και ένα σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι για πάντα το σπίτι σου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ