“Βόμβα” στο NBA, o LeBron James έκλεισε στους Lakers για 154 εκατ. δολάρια

Η μεταγραφή του καλοκαιριού έκλεισε στο ΝΒΑ, με τους Los Angeles Lakers να παίρνουν το “Ναι” του βασιλιά LeBron James και να τον εντάσσουν στην ομάδα τους για τα επόμενα 4 χρόνια έναντι 154 εκατ. δολαρίων. 

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της γενιάς του και για πολλούς ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, αφήνει πίσω του το Cleveland και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί στην Δυτική περιφέρεια, και με αυτή του την κίνηση αλλάζει άρδην τα δεδομένα και τις ισορροπίες του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, την “Klutch Sports”, θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αντί ενός ποσού που θα αγγίξει τα 154 εκατομμύρια δολάρια.

O LeBron James, τέσσερις φορές MVP του ΝΒΑ, τρεις φορές MVP των NBA Finals, 14 φορές NBA All-Star, δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης, συμφώνησε για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων και 154 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Los Angeles Lakers” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τον τέταρτο χρόνο να είναι option που μπορεί να ενεργοποιήσει ή να πετάξει ο “Βασιλιάς James” στα 36 του χρόνια. 

Από την μεριά τους, η ομάδα του Magic Jonshon μετά την προσθήκη του LeBron James κυνηγάει και την υπογραφή του Kawhi Leonard από τους San Antonio Spurs, με ισχυρές βλέψεις για την πρωτιά στην περιφέρεια και την επιστροφή στα δαχτυλίδια μετά από αρκετά χρόνια ξηρασίας. Όπως είναι φυσικό οι οπαδοί των Lakers έχουν κατακλύσει το Twitter με μηνύματα ενθουσιασμού προς τον James, τον οποίο περιμένουν να αποθεώσουν στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ