Συγκέντρωση υπέρ του Σώρρα έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Εκατοντάδες οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις» με πανό και σημαίες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον Αρτέμη Σώρρα, οποίος μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο επί 16 μήνες καταζητούμενος Σώρρας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο που περιλαμβάνει κακουργήματα όπως συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η οργάνωση φέρεται να έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο Δημόσιο και σε τράπεζες παροτρύνοντας πολίτες να μην πληρώνουν τα χρέη τους και να αποστέλλουν εξώδικα ώστε οι πληρωμές να «τακτοποιηθούν» από τα 600 δισ. ευρώ που φέρεται ότι διαθέτει ο Σώρρας.

Οπαδοί του, πάντως, που τον υποδέχθηκαν φωνάζοντας «αρχηγέ, αρχηγέ» στην είσοδο της Ευελπίδων, ισχυρίζονται ότι οι κατηγορίες σε βάρος του αρχηγού τους θα καταπέσουν και επιμένουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ