Καμμένος: Συμφωνία 180 βουλευτών ή ρίχνω την κυβέρνηση, προσπαθούν να μας εξαγοράσουν!

Ο Πάνος Καμμένος έβαλε φωτιά στην πολιτική σκηνή της χώρας αλλά και την κυβέρνηση, ζητώντας διευρυμένη πλειοψηφία για την συμφωνία, αλλιώς θα άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. 

“Άστραψε και βρόντηξε” από τη βουλή μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός και της Εκτελεστικής Γραμματείας, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε πως αν έρθει η συμφωνία στην Βουλή θα απαιτήσει διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, αλλιώς θα άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατηγόρησε για απόπειρα εξαγοράς των βουλευτών του κόμματος του μέσω τηλεφω΄νου και ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών. Μάλιστα κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία των Βορίδη και Γεωργιάδη “συνεργάζεται” με τη Χρυσή Αυγή.

Σε ότι έχει να κάνει με την συμφωνία, ο Πάνος Καμμένος είπεπως οι ΑΝΕΛ, “θα κάνουμε οτιδήποτε για μην κυρωθεί η συμφωνία”. Τη χαρακτήρισε μάλιστα προσχέδιο, το οποίο, όπως είπε, δεν θα περάσει από τα Σκόπια και άρα δεν θα φτάσει στην ελληνική Βουλή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ