Ο Ρότζερ Φέντερερ αφήνει τη Nike για τη UNIQLO και 300 εκατ. δολάρια!

 

Μπορεί να είναι 37 ετών, μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα, μπορεί έχει λύσει – προ πολλού – το οικονομικό του πρόβλημα, όμως παρόλα αυτά παραμένει μια εμβληματική φιγούρα, όχι μόνο στο χώρο του τένις .

Ο λόγος, φυσικά, για τον “Βασιλιά”, Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες,από την Ελβετία, ετοιμάζεται να υπογράψει ένα “Βασιλικό” συμβόλαιο με την ιαπωνική UNIQLO που θα του αποφέρει, για τα επόμενα χρόνια συνολικά 300 εκατ. δολάρια!

Σημειώνεται, πως έως σήμερα ο Ελβετός τενίστας, αποτελεί, μαζί με τον Ράφα Ναδάλ τα δύο ισχυρά πρόσωπα για την εταιρεία Nike έχοντας καταφέρει να “απογειώσει” τα τενιστικά είδη της αμερικανικής εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί πως η συνεργασία Nike – Φέντερερ ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου και από τότε δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο μερών.

Σε ότι αφορά τη UNIQLO, θυμίζουμε πως ήταν η εταιρία που έντυνε επί σειρά ετών τον Νόβακ Τζόκοβιτς, πριν ο Σέρβος μεταπηδήσει στη Lacoste.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν τέλος, πως ο 37χρονος αθλητής θα αγωνιστεί  με τα ρούχα της νέας του εταιρίας στο Wimbledon.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ