Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση, 1 νεκρός – 4 τραυματίες

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Μεταμόρφωση, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, ένας 50χρονος άνδρας που έφερε σοβαρά τραύματα τελικά υπέκυψε, ενώ τέσσερις ακόμη μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι τρεις εξ αυτών στο ΚΑΤ.

Μεταξύ των τραυματιών είναι ένας 80χρονος, αλλά κι ένα ανήλικο κορίτσι, κόρη του 40χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, το οποίο φέρεται να μη φορούσε ζώνη ασφαλείας. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Αγλαΐα Κυριακού.

Σύμφωνα με την τροχαία, το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε πάνω στη στάση.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μοιραίο αυτοκίνητο χτυπήθηκε από άλλο όχημα πριν πέσει πάνω στη στάση, κάτι που φέρεται να επιβεβαιώνει και η κόρη του οδηγού.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο οι άνδρες της Τροχαίας που βρίσκονται στο σημείο θα αναζητήσουν τα πλάνα από παρακείμενες κάμερες ώστε να διαπιστώσουν εάν όντως προηγήθηκε σύγκρουση.

Η σύγκρουση του οχήματος, πάντως, στη στάση φαίνεται να ήταν σφοδρή, καθώς αυτόπτες μάρτυρες επισημαίνουν ότι είχαν ανοίξει οι αερόσακοι του αυτοκινήτου, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως το όχημα κινείτο με πάνω από 50 χλμ./ώρα, καθώς κάτω από αυτό το όριο οι αερόσακοι δεν ανοίγουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ