Πιτσιόρλας: Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις Σπίρτζη, ο καθένας έχει τις απόψεις του

Αποστάσεις από τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη κατά του ΤΑΙΠΕΔ φαίνεται να παίρνει ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην μονάδων διαχείρισης απορριμμάτων της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής στα Ιωάννινα, ο Στέργιος Πιστιόρλας όταν του ζητήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για το ΤΑΙΠΕΔ, απάντησε: «Ο καθένας έχει τις απόψεις του».

Μάλιστα, ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης σημείωσε ότι το δεν πρέπει να ξεχνάμε τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει μέχρι σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ. «Το ΤΑΙΠΕΔ έχει προσφέρει πολλά, δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι ένας Οργανισμός που έχει προσφέρει», σημείωσε και πρόσθεσε «ας επικεντρωνόμαστε στα καλά», λαμβάνοντας ουσιαστικά αποστάσεις από τη θέση που εξέφρασε εχθές ο Χρήστος Σπίρτζης για το Ταμείο.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, μετά τη συνάντησή του με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών για τις ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα των μεταφορών, εξαπέλυσε βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ για τις καθυστερήσεις στους διαγωνισμούς για την Εγνατία Οδό και το «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως είπε αναφερόμενος ειδικότερα στην Εγνατία Οδό, «αν έκανε τον διαγωνισμό το υπουργείο θα είχαμε τελειώσει και θα είχαμε πετύχει τριπλάσιο τίμημα», ενώ πρόσθεσε ότι «μάλλον οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ έχουν τεχνοκρατική ανεπάρκεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ