Η σφυρίδα του προεδρικού πάει με όλα… και με τα Μάρμαρα!

Σε ένα μάλλον άστοχο σχόλιο προχώρησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στη διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε προς τιμή του πρίγκιπα της Αγγλίας, Καρόλου και της συζύγου του Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα.

Στο πλαίσιο λοιπόν του δείπνου ο ΠτΔ έθεσε με κάθε επισημότητα το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα φέρνοντας τον επίσημο – δικό του – καλεσμένο, τον πρώτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας, καθώς ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν έχει καμία δικαιοδοσία επί του θέματος πέρα από την “μεταφορά” του συγκεκριμένου, στην κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας.

Μέγα ατόπημα λοιπόν για την προεδρία της Δημοκρατίας, γιατί ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν επίσημος καλεσμένος του Προκόπη Παυλόπουλου και για το λόγο αυτό βρέθηκε εξάλλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ίσως ο ΠτΔ θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα το πρωτόκολλο πριν προχωρήσει σε μια τέτοια αναφορά η οποία σαφώς και έχει και θα έχει πάντα νόημα και αξία για την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να μεταφέρεται στα άτομα εκείνα που έχουν την δικαιοδοσία να προχωρήσουν σε σχετικές ενέργειες, αλλά και στο κατάλληλο περιβάλλον. Τελικά η σφυρίδα του προεδρικού πάει με όλα…

Ναι, ναι ο Joker του EMEAgr βρέθηκε και το προεδρικό και συνομίλησε με τους περισσότερους από τους προσκεκλημένους του ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ