“Πόλεμος” στο ίντερνετ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι Anonymous Greece “ρίχνουν” τουρκικές σελίδες

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια “σύρραξη” στο ίντερνετ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με χάκερς και των δύο χωρών να κάνουν επιθέσεις σε site και servers και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου. 

Την αρχή έκαναν οι Τούρκοι χάκερς οι οποίοι μπήκαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και του άλλαξαν τη σελίδα, ενώ ακολούθησαν και άλλες επιθέσεις σε άλλες σελίδες, στις οποίες άφηναν αντεθνικά μηνύματα και απειλές για επανάληψη της Μικρασιατικής καταστροφής, ενώ σε μήνυμα τους ανέφεραν ότι έχουν πρόσβαση στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών στο οποίο είχαν σκοπό να κάνουν κυβερνο-επίθεση. 

Τη σκυτάλη πήραν οι Έλληνες Anonymous οι οποίοι με τη σειρά τους “επιτέθηκαν” σε τουρκιές σελίδες με τια μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιτυχημένη επίθεση στο κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 24TV σε 13.000 σέρβερ, τους οποίους και έριξαν. 

Σε μήνυμά τους, το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο medium.com, οι Anonymous Greece ανέφεραν «Oι εκλογές σας έρχονται. Και οι επιθέσεις θα είναι πιο δυνατές

Μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι ο «Ερντογάν σκοτώνει αθώους και παιδιά στο Αφρίν».

Επίσης σημείωσαν ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί ζήτησαν άσυλο και η Ελλάδα, όπως κάθε πολιτισμένη χώρα τους έδωσε.

«Περισσότεροι από 12.987 τουρκικοί δρομολογητές και διακομιστές έχουν παραβιαστεί μέσω χάκινγκ. Όλα αυτά τα router και οι σέρβερ είναι της εταιρείας τηλεπικοινωνιών ISP Turk Telecom» έγραψαν οι Anonymous Greece.

Οι επιθέσεις και από τις δύο πλευρές αναμένεται να κλιμακωθούν όσο πλησιάζουν οι Τουρκικές εκλογές. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ