O Τραμπ “χαϊδεύει” το κουμπί και ρίχνει το γάντι στη Ρωσία

Με μια ανάρτηση του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θέλησε να απαντήσει στις απειλές της Ρωσίας ότι θα καταρρίψει τους πυραύλους που θα εκτοξεύσουν οι ΗΠΑ, αλλά πως μπορεί να καταστρέψουν και τη βάση από την οποία θα προέλθουν. 

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος Τραμπ, προειδοποίησε μέσω Twitter τη Ρωσία λέγοντας πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εκτοξεύσουν τους πυραύλους και ταυτόχρονα έριξε το γάντι στη Ρωσία για να υλοποιήσει τις απειλές της. 

«Η Ρωσία υπόσχεται να καταρρίψει όλους τους πυραύλους που εκτοξεύονται στη Συρία. Ετοιμάσου Ρωσία, γιατί έρχονται, νέοι και εξελιγμένοι» ήταν το μήνυμα Τραμπ, ο οποίος δεν παρέλειψε να “μαλώσει” τη Ρωσία για την συνεργασία της μέ ένα “κτήνος” όπως χαρακτήρισε τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ- Άσαντ.

«Δεν θα έπρεπε να συνεργάζεστε με ένα κτήνος που χρησιμοποιεί χημικά, σκοτώνει το λαό του και αυτό του προκαλεί ευχαρίστηση», έγραψε ο Τραμπ, σχετικά με την φερόμενη επίθεση με χημικά που σημειώθηκε στην Ντούμα της ανατολικής Γκούτας της Συρίας, η οποία, όπως έγινε γνωστό σήμερα, είχε 500 θύματα.

trump syria-34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ