O Μανωλάς “πέταξε” εκτός Champions League την Μπαρτσελόνα του Μέσι!

Με βασικό πρωταγωνιστή τον Έλληνα αμυντικό, Κώστα Μανωλά, η ομάδα της Ρώμης κατάφερε να επιτάξει την μεγάλη Μπαρτσελόνα και να την “πετάξει” εκτός 4άδας του Champions League.

Στους 4 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όμως θα βρεθεί και η ομάδα της Λίβερπουλ που κέρδισε για δεύτερη φορά την ομάδα του Πεπ Γκουαρδόλια με 2-1, εκτός έδρας, με την ομάδα του Μάντσεστερ ωστόσο να φωνάζει δίκαια για κανονικό γκολ που δεν μέτρησε και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της.

980-Salah-Liverpool-Champions-League-001

Η Ρόμα κέρδισε με σκορ 3-0 την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που έστησε την Μπαρτσελόνα παθητικά με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να “τρέχει” προκειμένου να πετύχει το γκολ της πρόκρισης, καθώς στο προηγούμενο παιχνίδι η ομάδα της Βαρκελώνης είχαν επιβληθεί των “Ρωμαίων” με σκορ 4-1. Σκόρερ της Ρόμα, εκτός του Κώστα Μανωλά που πέτυχε στο 82′ το γκολ της πρόκρισης ήταν στο 58′, με πέναλτι, ο Ντε Ρόσι και στο 6′ ο Τζέκο.

Στο “Νησί” η Λίβερπουλ κατάφερε να βρεθεί στους 4 του Champions League με συνολικό σκορ 5-1. Τα σημερινά τέρματα πέτυχαν, για την ομάδα του Λίβερπουλ, ο Σάλαχ στο 56′ και ο Φιρμίνιο στο 77′. Έτσι για ακόμη μια χρονιά ο Καταλανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πέπ Γκουαρδόλια, μένει εκτός 4άδας του Champions League!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ