Hellas Direct: Το Survivor σώζει ζωές!

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Hellas Direct μέσω του Hellas Direct App, τις ημέρες που έπαιζε στις τηλεοράσεις το πρώτο Survivor, υπήρξε σημαντική μείωση των ατυχημάτων κατά τις ώρες της προβολής του παιχνιδιού. 

Όπως αναφέρει και η ίδια η Hellas Direct το ριάλιτι αναδείχθηκε σε φαινόμενο γιατί έφερε κάτι εντελώς καινούργιο στην ελληνική τηλεόραση. Ουσιαστικά -για πρώτη φορά μετά από καιρό- έδωσε ένα λόγο στους τηλεθεατές να μείνουν σπίτι και να μη βγουν έξω. Μείωσε την κίνηση στους δρόμους – και ενδεχομένως έσωσε ζωές. 

Το Hellas Direct app, η εφαρμογή που αξιολογεί πόσο και πώς οδηγούν οι χρήστες του, έδειξε ότι το 2017, τις ημέρες και ώρες των προβολών του «Survivor 1», οι διαδρομές που κατέγραψε η εφαρμογή μειώθηκαν κατά 49%!

Οι μειωμένες διαδρομές σημαίνουν και στατιστικά λιγότερα ατυχήματα. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα ζημιών της εταιρείας, τις ημέρες που έπαιζε το ριάλιτι, τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 23%, σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες πριν αρχίσει το ριάλιτι! 

Ειδικά τις Κυριακές – εκείνες τις ημέρες κάποιος έφευγε από το παιχνίδι- τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά 44%!

H Hellas Direct δεν διστάζει να κάνει και προβλέψεις για το Survivor 2 και τις επιπτώσεις στις επιπτώσεις στα τροχαία και τα ατυχήματα αφού με βάση τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνονται μέχρι σήμερα στις προβολές του “Survivor 2” -και εφόσον διατηρηθούν οι ίδιοι ρυθμοί- τα ατυχήματα θα μειωθούν κατά 24,43% και ειδικά τις Κυριακές κατά 46,73%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ