Οι Dallas Mavericks είναι η πρώτη ομάδα του NBA που μπαίνει στον αστερισμό του bitcoin

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks και tech entrerpreneur, Mark Cuban σε δηλώσεις του στο twitter αρχικά και αργότερα σε επίσημη δήλωση του, ανακοίνωσε πως από την νέα χρονιά, οι οπαδοί των Mavericks που θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια χρησιμοποιώντας bitcoin ή ethereum, θα μπορούν να το κάνουν. 

Παρ’ όλη την πτώση του Bitcoin που έχει συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα, ο Mark Cuban δεν έχει πρόβλημα να δεχτεί πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα. 

Το καλοκαίρι ο ίδιος ο Cuban είχε δηλώσει πως το bitcoin δεν είναι κάτι άλλο από μια φούσκα, όμως μερικούς μήνες αργότερα άρχισε και ο ίδιος να επενδύει σε αυτό.Επίσης από τότε έχει επενδύσει σε blockchain funds ενώ έχει ιδρύσει και την δική του εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού. 

“Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν αγορές με κρυπτονομίσματα για να αποδείξουν κάτι. Είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να το κάνουμε εύκολο για αυτούς” έγραψε ο Mark Cuban σε μια δήλωση στο Bloomberg. “Και για τους φιλάθλους των Mavericks που θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να ξοδέψουν κρυπτονομίσματα, είμαστε επίσης πρόθυμοι να κάνουμε την ζωή τους ευκολότερη”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ