Το Red Live ολοκληρώθηκε με αποκλειστικό χορηγό την Pils Hellas

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με την μπίρα Pils Hellas ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αποκλειστικός χορηγός του RED LIVE προσφέροντας όχι μόνο στιγμές δροσιάς σε κοινό και συμμετέχοντες, αλλά και πλούσια δώρα στους νικητές. Ο διαγωνισμός έφθασε στο τέλος του και όλοι έγιναν μία παρέα χάρη στην Pils Hellas, αφού… αυτή είναι για μας!

Για δεύτερη συνεχή σεζόν, ο μεγαλύτερος live διαγωνισμός ανάδειξης νέων συγκροτημάτων, RED LIVE, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Δεκάδες νέα ελληνικά συγκροτήματα & solo καλλιτέχνες πέρασαν από το stage του RED LIVE και διαγωνίσθηκαν τραγουδώντας αγαπημένα και νέα ροκ τραγούδια.

pils1

Ο SneakyBlackbird αναδείχθηκε ο φετινός μεγάλος νικητής του ραδιοφωνικού διαγωνισμού του Red 96.3 κερδίζοντας την ηχογράφηση ενός τραγουδιού, airplay στον αέρα του Red 96.3, digital release από τη δισκογραφική εταιρία MINOS ΕΜΙ και φυσικά πολλές μπίρες Pils Hellas γι’ αυτόν και την παρέα του.

pils3

Ο Jacks Full αναδείχθηκε 2ος κερδίζοντας μία εμφάνιση στο Rockwave Festival 2018 με χορηγία επικοινωνίας από τον Red 96.3 και μπίρες Pils Hellas, οι Blueballs αναδείχθηκαν 3οι κερδίζοντας μία εμφάνιση στο Gagarin205 και επικοινωνία της από τον Red 96.3, μία δωροεπιταγή 500 ευρώ σε είδη μουσικού εξοπλισμού και μπίρες Pils Hellas και οι The Rockin’ Dead αναδείχθηκαν 4οι κερδίζοντας 12 κιβώτια μπίρες Pils Hellas για έναν χρόνο γεμάτο απόλαυση!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ